info@mstelecom4u.nl 0519-700234Wie zijn wij?

Wij zijn een snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in het herstellen van smartphones, tablets, laptops en computers. Zit er een barst in uw scherm; of heeft u helemaal geen beeld, heeft u geen geluid of loopt uw accu snel leeg. Geen probleem! Met al ruim 12 jaar ervaring kunt u ook bij ons terecht voor deskundig advies, gegevens overzetten of compleet herstel van uw toestel.

Service

iPhone stuk? Smartphone scherm gebroken? Op zoek naar een reparateur die snel jouw device repareert tegen een scherpe prijs en met de beste onderdelen? M&S Telecom 4U repareert smartphones en tablets voor de beste prijzen met originele onderdelen.  Wanneer dit niet mogelijk is gebruiken we de hoogst haalbare kwaliteit onderdelen. Uw smartphone of tablet zal dus na de reparatie weer werken als nieuw!

Meest voorkomende Problemen

Volgens onderzoek heeft 1 op de 5 smartphone gebruikers schade aan zijn of haar telefoon. Een gebroken scherm komt het meest voor en een accu die snel leegloopt komt daarna het meeste binnen voor reparatie.

Welke merken repareren wij

Voor de reparatie van Apple, Samsung, LG, Huawei, HTC, Sony, Motorola, Nokia, OnePlus, Xiaomi, Oppo en nog veel meer toestellen kunt u terecht bij de M&S Telecom 4U. Mocht u uw merk niet kunnen vinden op onze website, neem dan contact met ons op.

 

 

Vindt ons in Burgum, Dokkum, Franeker en Leeuwarden

 

Bel ons op

0519-700234

Whatsapp ons op

06 8222 3260

e-mail ons op

info@mstelecom4u.nl

error: Content is protected !!