Kies uw Oppo

Oppo Reno4 Pro 5G

CPH2109

 

Oppo Reno4 5G

CPH2113

Oppo Reno3 Pro

CPH2035

Oppo Reno2 Z

PCKM70

 

Oppo Reno

CPH1921

Oppo Find X3 Pro 5G

Oppo Find X3 Neo 5G

Oppo Find X3 Lite 5G

Oppo Find X2 Pro 5G

CPH2025

Oppo Find X2 Neo

CPH2009

Oppo Find X2 Lite

CPH2005

Oppo Find X

CPH1871

Oppo F7

CPH1819

Oppo A91

CPH2021LK

Oppo A83

CPH1729

Oppo A73

CPH2161

Oppo A72

CPH2067

Oppo A53S

CPH2139

Oppo A52

CPH2061

Oppo A15

CPH2185

Oppo A12

CPH2083

Oppo A9 2020

CPH1937

Oppo A7

CPH1901

Oppo F9 Pro

CPH1823

Oppo F5

CPH1723

Oppo F3

CPH1609

Oppo A3S

CPH1701

 

Garantie.

Wij geven standaard 12 maanden garantie op al onze scherm reparaties. Op overige reparaties zoals de batterij / accu geven wij 6 maanden garantie.

Klaar terwijl u wacht

30 minuten service

Omdat wij beschikken over professionele apparatuur, deskundig personeel en het feit dat wij alle veelvoorkomende onderdelen standaard op voorraad hebben. Kunnen wij de meeste reparaties binnen 30 minuten voor u uitvoeren. 

Ondertussen kunt u gebruik maken van onze gratis wifi en genieten van een heerlijk bakje koffie.

Reparaties.

U kunt terecht bij ons voor de Reparaties van uwTelefoon / Tablet, Laptop/PC en Gameconsole. Denk hierbij onder andere aan: Scherm Reparaties, Accu Vervangen, Laadpunt Reiniging / Reparatie, Microfoon Reparatie, Luidspreker Reiniging / Reparatie, Ear speaker Vervangen, Achterkant Vervangen, Behuizing vervangen, Front Camera Reparatie, Back Camera reparatie, Onderdelen Solderen,  Softwarematig Herstel, Home Knop Vervangen, Gegevens Herstellen / Overzetten, Toestel Installatie, Waterschade Onderzoek en nog veel meer! U kunt uw device laten Repareren in al onze vestigingen: Dokkum, Burgum, Franeker en Leeuwarden.

Service.

iPhone stuk? Samsung toestel kapot? of Apple Tablet scherm gebroken? Op zoek naar een reparateur die snel uw device repareert tegen een scherpe prijs en met de beste onderdelen?

  M&S Telecom 4U repareert Smartphones, Tablets, Computers, Laptops en Gameconsoles voor de beste prijzen met originele onderdelen.  Wanneer dit niet mogelijk is gebruiken we de hoogst haalbare kwaliteit onderdelen. Uw toestel zal dus na de reparatie weer werken als nieuw.

Tegenwoordig is het erg lastig om de telefoon, tablet, laptop of computer voor een lange tijd te missen. Aangezien we er van alles mee doen. Van de mail checken, berichtjes sturen en de agenda checken tot uw complete bankzaken. Daarom hebben wij alle onderdelen van veel voorkomende merken standaard voorradig.

Wat houdt dit in?

Dit betekent dat wij praktisch alle merken in een half uur tot een uur gerepareerd kunnen hebben. Het toestel een aantal dagen moeten missen gaat er bij ons niet in!

 Meest voorkomende Problemen.

Volgens onderzoek heeft 1 op de 5 smartphone gebruikers schade aan zijn of haar telefoon. Een gebroken scherm of een accu die snel leegloopt komt het meeste binnen voor reparatie.

Daarnaast komt het vaak voor dat er problemen zijn met het opladen. Dat het toestel compleet vastloopt of zomaar ineens niet meer functioneert.

Wat het probleem ook is wij zijn gedreven om het tot in de puntjes voor u op te lossen. Mocht het dan toch niet lukken? dan komen wij altijd met een gepaste oplossing!

 Welke merken repareren wij?

Wij voeren reparaties uit voor onder andere: Apple, Samsung, LG, Huawei, HTC, Sony, Motorola, Nokia, OnePlus, Xiaomi, Oppo, Asus, Archos, Acer, HP, Lenovo, Microsoft, Dell, Dynabook, Toshiba, MSI, Playstation, Xbox  en nog veel meer toestellen kunt u terecht bij  M&S Telecom 4U. Als u het merk niet kunt vinden op onze website, neem dan contact met ons op.

Webshop.

Voor de verkoop van toestellen, hoesjes, screenprotectors, opladers en accessoires. Hebben wij al onze producten online op onze Webshop!

M&S Telecom 4U.

Wij zijn een snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in het herstellen van Smartphones, Tablets, Laptops, Computers en Gameconsoles. Zit er een barst in uw scherm of heeft u helemaal geen beeld. Heeft u geen geluid of loopt uw accu snel leeg?  Geen probleem! Met al ruim 15 jaar ervaring kunt u ook bij ons terecht voor deskundig advies. Gegevens overzetten of compleet herstel van uw toestel.

 

Wilt u een offerte? Vul dan het onderstaande formulier in.

Vul hier uw probleem of vraag in. Vergeet niet de kleur van het onderdeel te vermelden.

0519 – 700234
error: Content is protected !!