Vestiging Burgum

Schoolstraat 7B

9251 EA Burgum

0511-840001

Openingstijden:

Maandag: 09:00 tot 18:00
Dinsdag: 09:00 tot 18:00
Woensdag: 09:00 tot 18:00
Donderdag: 09:00 tot 18:00
Vrijdag: 09:00 tot 21:00
Zaterdag: 09:00 tot 17:00
Zondag: Gesloten


Garantie.

Wij geven standaard 12 maanden garantie op al onze scherm reparaties. Op overige reparaties zoals de batterij / accu geven wij 6 maanden garantie.

Klaar terwijl u wacht

30 minuten service

Omdat wij beschikken over professionele apparatuur, deskundig personeel en het feit dat wij alle veelvoorkomende onderdelen standaard op voorraad hebben. Kunnen wij de meeste reparaties binnen 30 minuten voor u uitvoeren. 

Ondertussen kunt u gebruik maken van onze gratis wifi en genieten van een heerlijk bakje koffie.

Reparaties.

U kunt terecht bij ons voor de Reparaties van uw Telefoon, Tablet, Laptop/PC en Gameconsole. Denk hierbij onder andere aan: Scherm Reparatie Burgum, Accu Vervangen Burgum, Laadpunt Reiniging / Reparatie Burgum, Microfoon Reparatie Burgum, Luidspreker Reiniging / Reparatie Burgum, Ear speaker Vervangen Burgum, Achterkant Vervangen Burgum, Behuizing vervangen Burgum, Front Camera Reparatie Burgum, Back Camera reparatie Burgum Onderdelen Solderen Burgum,  Softwarematig Herstel Burgum, Home Knop Vervangen Burgum, Gegevens Herstellen / Overzetten Burgum, Toestel Installatie Burgum, Waterschade Onderzoek Burgum en nog veel meer! U kunt uw device laten Repareren in al onze vestigingen: Franeker, Burgum, Dokkum en Leeuwarden.

Service.

iPhone stuk? Samsung toestel kapot? of Apple Tablet scherm gebroken? Op zoek naar een reparateur die snel uw device repareert tegen een scherpe prijs en met de beste onderdelen?

  M&S Telecom 4U Burgum repareert Smartphones, Tablets, Computers, Laptops en Gameconsoles voor de beste prijzen met originele onderdelen.  Wanneer dit niet mogelijk is gebruiken we de hoogst haalbare kwaliteit onderdelen. Uw toestel zal dus na de reparatie weer werken als nieuw.

Tegenwoordig is het erg lastig om de telefoon, tablet, laptop of computer voor een lange tijd te missen. Aangezien we er van alles mee doen. Van de mail checken, berichtjes sturen en de agenda checken tot uw complete bankzaken. Daarom hebben wij alle onderdelen van veel voorkomende merken standaard voorradig.

Wat houdt dit in?

Dit betekent dat wij praktisch alle merken in een half uur tot een uur gerepareerd kunnen hebben. Het toestel een aantal dagen moeten missen gaat er bij ons niet in!

 Meest voorkomende Problemen.

Volgens onderzoek heeft 1 op de 5 smartphone gebruikers schade aan zijn of haar telefoon. Een gebroken scherm of een accu die snel leegloopt komt het meeste binnen voor reparatie.

Daarnaast komt het vaak voor dat er problemen zijn met het opladen. Dat het toestel compleet vastloopt of zomaar ineens niet meer functioneert.

Wat het probleem ook is wij zijn gedreven om het tot in de puntjes voor u op te lossen. Mocht het dan toch niet lukken? dan komen wij altijd met een gepaste oplossing!

 Welke merken repareren wij?

Apple Reparatie Burgum, Samsung Reparatie Burgum, LG Reparatie Burgum, Huawei Reparatie Burgum, HTC Reparatie Burgum, Sony Reparatie Burgum, Motorola Reparatie Burgum, Nokia Reparatie Burgum, OnePlus Reparatie Burgum, Xiaomi Reparatie Burgum, Oppo Reparatie Burgum, Asus Reparatie Burgum, Archos Reparatie Burgum, Acer Reparatie Burgum, HP Reparatie Burgum, Lenovo Reparatie Burgum, Microsoft Reparatie Burgum, Dell Reparatie Burgum, Dynabook Reparatie Burgum, Toshiba Reparatie Burgum, MSI Reparatie Burgum, Playstation Reparatie Burgum, Xbox Reparatie Burgum en nog veel meer toestellen kunt u terecht bij  M&S Telecom 4U Burgum. Als u het merk niet kunt vinden op onze website, neem dan contact met ons op.

Webshop.

Voor de verkoop van toestellen, hoesjes, screenprotectors, opladers en accessoires. Hebben wij al onze producten online op onze Webshop!

M&S Telecom 4U.

Wij zijn een snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in het herstellen van Smartphones, Tablets, Laptops, Computers en Gameconsoles. Zit er een barst in uw scherm of heeft u helemaal geen beeld. Heeft u geen geluid of loopt uw accu snel leeg?  Geen probleem! Met al ruim 15 jaar ervaring kunt u ook bij ons terecht voor deskundig advies. Gegevens overzetten of compleet herstel van uw toestel.

Wij van M&S Telecom 4U Burgum staan voor u klaar om uw Samsung Galaxy reparatie uit te voeren. We hebben een jarenlange ervaring op het gebied van telefoon reparaties. De Samsung Galaxy serie bestaat uit vele modellen, maar voor elke schade aan elk model hebben wij een passende oplossing in gedachte. Natuurlijk is het erg vervelend als uw telefoon gerepareerd moet worden. Iedereen gaat zo zorgvuldig mogelijk om met zijn of haar telefoon, maar toch gebeurt een ongeluk vaak sneller dan je het zelf door hebt. Uw gedwongen Samsung Galaxy reparatie kan ook te maken hebben met een software probleem. In beide gevallen hebben wij bij M&S Telecom 4U Burgum de mogelijkheid om uw Samsung Galaxy reparatie met veel zorg uit te voeren.

iPhone.

Voor een iPhone scherm reparatie Burgum bent u bij ons in goede handen. Wij streven ernaar om uw iPhone scherm reparatie uit te voeren in hoge mate van service en kwaliteit. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden de deur uit lopen en zullen hier ook alles aan doen. Heeft u dus een iPhone scherm reparatie nodig? Kom dan langs in één van onze vier winkels in Franeker, Burgum, Dokkum of Leeuwarden.

We beschikken over kennis en expertise die alweer dateert uit de tijd van de allereerste iPhone’s. Toen wij begonnen hebben we veel verschillende modellen uit elkaar gehaald en ermee getest. Dit heeft ervoor gezorgd dat we precies weten hoe de iPhone’s in elkaar zitten. Ook voor een iPhone scherm reparatie Franeker weten wij dus precies wat er moet gebeuren. Uw smartphone is een kostbaar bezit. Dat begrijpen wij en daarom gaan we met veel zorg aan de slag.

Het Scherm.

Een iPhone scherm reparatie is voor ons als experts niet moeilijk. Dit komt doordat de technologie in alle modellen vrijwel hetzelfde is. De iPhone X beschikt inmiddels wel over een OLED scherm in plaats van een LCD scherm, maar de iPhone 7 is zo ver bijvoorbeeld niet.

Ondanks dat bestaat de iPhone nog steeds uit drie onderdelen. Het beschermglas is de bovenste laag en beschermt de andere twee onderdelen. Het LCD scherm is de onderste laag en projecteert het beeld. Tussen deze twee lagen zit de digitizer, ook wel het touchscreen genoemd. Alle aanrakingen worden door de digitizer doorgevoerd.

Dit onderdeel was bij de introductie van de eerste iPhone’s aan het begin van de 21e eeuw revolutionair. Het scherm kon nu op meerdere posities tegelijkertijd aanrakingen detecteren en doorsturen. Een iPhone 7 scherm reparatie kan te maken hebben met een defect aan één van deze drie onderdelen. Meestal is het een barst in het beschermglas. Helaas moet bij elk defect het complete scherm vervangen worden, omdat het aan elkaar vastgelijmd zit.

Welk Scherm?

Een iPhone scherm reparatie kan nodig zijn wanneer het scherm echt niet meer werkt, maar ook als enkel het glas is gebroken. Het is daarom goed voor u om te weten waar een iPhone scherm uit bestaat en wat er vervangen moet worden. Het touchscreen van een iPhone scherm was bij de introductie van de eerste iPhone grensverleggend.

Dit kwam omdat de iPhone’s zijn voorzien van een multi-touch display. Een iPhone display kan op meerdere punten detecteren en reageren op gelijktijdige aanrakingen. Het scherm van een iPhone bestaat uit drie onderdelen: het glazen scherm, een Digitizer en een LCD scherm. De toplaag bestaat uit glas, hier ontstaan de bekende barsten en scheuren. Vaak is een iPhone nog gewoon bruikbaar bij een barst in het glas. Het glas is bedoeld om de andere twee onderdelen te beschermen. De Digitizer detecteert de aanrakingen. Dit onderdeel is vastgelijmd aan het glas. De onderste laag vormt het Liquid Crystal Display (LCD) scherm. Hier worden alle gegevens op getoond. Het is eigenlijk een kleine vorm van een TV of computerscherm.

Als het display glas beschadigd is, maar de telefoon functioneert normaal, dan is alleen het glas kapot. Als het scherm geen zichtbare scheuren of barsten heeft, maar niet reageert op aanrakingen, dan is waarschijnlijk de Digitizer kapot. Het LCD scherm is natuurlijk pas kapot als de gegevens niet juist worden weergeven, of helemaal niet worden weergeven. Helaas kunt u niet één van deze onderdelen apart laten repareren. Een iPhone scherm reparatie bestaat altijd uit het vervangen van al deze drie onderdelen, omdat ze aan elkaar zijn gelijmd.

Scherm Reparatie.

Op het moment dat u bij ons de winkel instapt kunt u al merken dat er alleen experts op het gebied van Samsung Galaxy scherm reparaties hier werkzaam zijn. Wij staan dan ook voor u klaar in één van onze vier vestigingen in Franeker, Burgum, Dokkum of Leeuwarden. Bent u niet in staat om langs te komen? Dan kunt u uw Samsung Galaxy ook ter reparatie naar ons opsturen. Op het moment dat u voor een Samsung Galaxy scherm reparatie Burgum bij ons in de winkel komt zullen wij eerst een onderzoek uitvoeren.

Bij een barst of deuk is de schade al bekend, maar bij schade aan bijvoorbeeld het scherm zullen we eerst bekijken wat we nog kunnen herstellen. Waarschijnlijk is de enige oplossing het volledige scherm vervangen. Is uw Samsung Galaxy scherm reparatie voltooid? Dan heeft u bij ons nog recht op 12 maanden reparatie garantie.

Het scherm van een Samsung Galaxy is complex en duur om te vervangen. Toch bieden we u bij M&S Telecom 4U Burgum de scherpste prijzen aan voor de officiële producten. Helaas is het niet mogelijk om een los onderdeel van het scherm te vervangen. Bij bepaalde apparaten is het zo dat het glas en de touchscreen los van de andere onderdelen gemonteerd kunnen worden. Dit is bij vrijwel alle smartphones niet het geval.

Het Scherm.

Het scherm van een Samsung Galaxy bestaat uit vier onderdelen, die we ook op alle andere smartphones terug vinden. Het beschermglas, ook wel het Gorilla Glass genoemd, vormt de beschermlaag. De digitizer die wij kennen als het touchscreen vormt de tweede laag. Dit onderdeel verzendt alle aanrakingen naar het beeldscherm. Samsung is hierbij voorloper op het gebied van AMOLED schermen. Al deze onderdelen zijn gelamineerd tot één onderdeel met speciale hechtmaterialen. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat er vuil tussen de onderdelen in kan komen. Daarnaast zorgt het ontbreken van een luchtlaag ervoor dat de smartphones dunner gemaakt kunnen worden.

Tablet.

Bij M&S Telecom 4U Burgum zijn wij gespecialiseerd in de reparatie van elk denkbare soort tablet.

Steeds meer mensen laten de kinderen met de tablet spelen, Als uw iPad of Galaxy Tab kapot gaat, moet hij net als een smartphone ook gerepareerd worden. M&S Telecom 4U Burgum voorziet ook in deze diensten en wij zijn dan ook in staat om de meeste reparaties aan tablets uit te voeren.

Type Tablets

Samsung en Apple zijn de meest voorkomende tablets. Het zijn dan ook deze 2 types waar wij de meest uitgebreide reparaties voor aanbieden. Mocht u een ander merk tablet hebben, kunt u ons altijd even bellen of mailen en misschien kunnen wij u daar ook mee helpen.

M&S Telecom 4U Burgum is multi-inzetbaar op het gebied van Samsung Galaxy Tab reparatie en Apple iPad Tablet Reparatie. Tablets kunnen om diverse redenen hun gebreken vertonen. Zo kan deze waterschade hebben opgelopen, of is het scherm onverhoopt kapot gegaan. Ongeacht de aanleiding of het soort schade, wij zorgen dat uw Samsung Galaxy Tab binnen de kortste keren wordt gerepareerd. Er wordt alleen met A-kwaliteit materialen gewerkt.

Accu’s en andere oplaadpunten zijn onderdelen van een Samsung Galaxy Tab die slecht gerepareerd kunnen worden. Wanneer deze na enkele jaren versleten zijn, gaan ze automatisch minder presteren. De accu van uw tablet raakt steeds sneller leeg en na verloop van tijd doet deze het helemaal niet meer. In dit geval kunt u uw accu gewoon laten vervangen en hoeft u niet een heel nieuw toestel aan te schaffen. U kunt uw Samsung Galaxy Tab laten repareren door deze op te sturen, of u brengt hem langs in één van onze filialen.

Voor tablet reparatie Burgum en omstreken bent u bij ons van harte welkom wij helpen u snel weer op weg.

Kom naar 1 van onze filialen in Franeker, Burgum, Dokkum of Leeuwarden.

Hoesjes en Accessoires.

Een telefoon hoesje biedt uw mobiele telefoon dé optimale bescherming zodat uw apparaat langer mee gaat. M&S Telecom 4U Burgum biedt verschillende soorten hoesjes aan, want wij begrijpen als geen ander dat niet iedere gebruiker hetzelfde is en dat de wensen van iedereen verschilt. Iedere paar weken hebben wij nieuwe hoesjes beschikbaar, dus bekijk ons volledig assortiment smartphone hoesjes in de winkel of Webshop.

Haal nog meer uit uw mobiele telefoon, want naast telefoonhoesjes kunt u ook gebruik maken van handige accessoires voor een optimaal telefoongebruik zoals oplaadkabels, autoladers, thuisladers, accu’s, headset, oordopjes, adapters, houders, powerbanks, screenprotectors, USB-C & Micro-USB naar USB-kabel en veel meer.

Wilt u een offerte? Vul dan het onderstaande formulier in.

0519 – 700234
error: Content is protected !!